Alertă la un liceu din Braşov. Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi după ce s-a anunţat o explozie

Zeci de elevi şi profesori au fost evacuaţi, marţi, după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că la Liceul de Informatică din Braşov s-a produs o explozie. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

147 afișări
Imaginea articolului Alertă la un liceu din Braşov. Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi după ce s-a anunţat o explozie

Alertă la un liceu din Braşov. Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi după ce s-a anunţat o explozie

Reprezentanţii ISU Braşov au transmis faptul că imediat după primirea apelului pe 112 la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi angajaţi ai Distrigaz.

Cursurile au fost întrerupte, iar zeci de elevi şi profesori au fost evacuaţi din clase după ce a pornit alarma de urgenţă.

„S-a evacuat toată clădirea şi s-au făcut verificări în fiecare încăpere”, au arătat sursele citate.

În urma verificărilor s-a stabilit că în liceu nu s-a produs nicio explozie. Cursurile au fost reluate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
alertă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici