ALERTĂ la Vaslui: Trei copii au fost înjunghiaţi în plină stradă. Cine este agresorul

Trei copii au fost înjunghiaţi pe stradă, miercuri seara, în Vaslui, autorităţile fiind în alertă. UPDATE: Tânărul de 17 ani a fost prins.

3767 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Vaslui: Trei copii au fost înjunghiaţi în plină stradă. Cine este agresorul

ALERTĂ la Vaslui: Trei copii au fost înjunghiaţi în plină stradă. Cine este agresorul

Tânărul care a înjunghiat, miercuri seara, trei copii pe o stradă din Vaslui a fost prins. Este vorba de un adolescent care are 17 ani şi este elev, coleg cu victimele.

Surse judiciare au declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX, că agresorul copiilor de 15 şi 16 ani, înjunghiaţi pe strada Traian din Vaslui a fost prins.

Este vorba de un adolescent de 17 ani, coleg la liceu cu cei trei copii răniţi.

Agresorul a fost dus la Poliţia din Vaslui, unde este audiat.

Reprezentanţii Ambulanţei Vaslui au declarat că cei trei copii, doi de 15 ani şi unul de 16 ani, au fost duşi la spital, conştienţi şi stabili, iar la prima vedere, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul i-a înjunghiat pe cei trei copii.

Locul în care s-a produs agresiunea este o zonă intens circulată şi trecătorii au sunat la 112 imediat după agresiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici