ALERTĂ meteo. Ger în nordul, centrul şi nord-estul ţării, începând din noaptea de marţi. Unde va mai ninge

Vremea va deveni geroasă în nopţile de marţi spre miercuri şi miercuri spre joi în nordul, centrul şi nord-estul ţării, anunţă ANM. La această oră, 8 judeţe din sud-estul ţării sunt sub cod galben de vânt puternic.

6946 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ meteo. Ger în nordul, centrul şi nord-estul ţării, începând din noaptea de marţi. Unde va mai ninge

Ger în nordul, centrul şi nord-estul ţării, în nopţile de marţi spre miercuri şi miercuri spre joi

Potrivit unei actualizări a informării meteorologice în vigoare de duminică, 8 judeţe din sud-estul ţării sunt sub cod galben de vânt puternic.

De luni ora 11.00 până la ora 20.00, este cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite în judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Buzău, Tulcea, Constanţa, Vrancea şi Galaţi. Vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze la rafală de 55 - 65 de kilometri la oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

În estul şi sud-estul Dobrogei precipitaţiile vor fi la început sub formă de ploaie cu tendinţă de transformare spre orele serii în lapoviţă şi ninsoare, iar rafalele vor atinge temporar 65...70 de kilometri la oră.

Luni va mai ninge slab în centrul şi sudul Munteniei, estul Olteniei şi pe arii restrânse în Moldova, Transilvania şi în zonele de munte.

În judeţele din estul Munteniei, precum şi în cele din Dobrogea vântul va mai avea intensificări şi în noaptea de luni spre marţi, cu viteze de 45 - 55 de kilometri la oră, iar pe litoral 60 de kilometri la oră, spulberând zăpada.

Vremea va deveni geroasă în nopţile de marţi spre miercuri şi miercuri spre joi, îndeosebi în nordul, centrul şi nord-estul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici