ALERTĂ Risc de acvaplanare şi vizibilitate redusă pe Autostrada A2, unde plouă torenţial

Vizibilitatea este redusă sub 100 de metri şi există risc de acvaplanare pe Autostrada A2, între localităţile Lehliu şi Dor Mărunt, unde, duminică seara, plouă torenţial.

1443 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ Risc de acvaplanare şi vizibilitate redusă pe Autostrada A2, unde plouă torenţial

Risc de acvaplanare şi vizibilitate redusă pe Autostrada A2, unde plouă torenţial

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că, la ora transmiterii acestei ştiri, pe autostrada A2, între Lehliu şi Dor Mărunt, plouă torenţial, vizibilitatea este sub 100 de metri şi există pericol de acvaplanare.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici