Alexandru şi colegii de la Poli au absolvit sub cerul liber, dar cu mască

  • Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează 18 ceremonii de absolvire face to face pentru cei 3.300 de ingineri
  • Sâmbătă a avut loc ceremonia pentru cei 85 şefi de promoţie
  • Toate festivităţile vor avea loc în aer liber, dar cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi
194 afișări

După patru ani de facultate, Alexandru s-a bucurat alături de colegii lui de festivitatea de absolvire. Cu toca pe cap, dar cu masca pe faţă, absolventul se uită cu mândrie la diplomele sale. A muncit toată facultatea ca să termine cu 10 curat. Acum se poate concentra 100% pe cursurile de la medicină.

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează 18 festivităţi de absolvire, în aer liber şi cu respectarea distanţării sociale.

Alexandru:„A trebuit să sacrific foarte multe, foarte mult a trebuit să recuperez în gărzi ca să asigur prezenţa şi la medicină.”

 „Vreau să urmez o carieră universitară, să mă implic în pregătirea tinerilor performanţi pentru olimpiade şi să ajung undeva unde au fost toţi profesorii mei la un momentdat, pe care i-am admirat.”

Mihnea Costoiu rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti:

 „Ceea ce am încercat să facem este să-i respectăm pe ei, în primul rând- pe studenţi, să respectăm familiile”

 „Riscurile sper să nu existe. Organizarea nu e simplă, după cum vedeţi şi apelul nostru e la raţiune şi la înţelepciune.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici