Alexe, despre groapa de la Chiajna: Este atributul Primăriei Bucureşti dacă prelungeşte contractul | VIDEO

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat, marţi, că prelungirea contractului cu operatorul gropii de gunoi de la Chiajna este atributul Primăriei Municipiului Bucureşti, precizând că va vizita cele trei depozite ecologice de deşeuri din Capitală.

515 afișări
Imaginea articolului Alexe, despre groapa de la Chiajna: Este atributul Primăriei Bucureşti dacă prelungeşte contractul | VIDEO

Alexe, despre groapa de la Chiajna: Este atributul Primăriei Bucureşti dacă prelungeşte contractul

Costel Alexe a avertizat Primăria Municipiului Bucureşti că trebuie să găsească soluţii la actualele gropi de gunoi, care sunt la capacitate maximă.

„Voi vizita personal toate cele trei depozite de deşeuri din Bucureşti şi aş vrea să fac o completare pe acest subiect, al gropii de la Chiajna. Este atributul exclusiv al Primăriei Municipiului Bucureşti, care va hotărî dacă la finalul lunii martie, dacă va prelungi sau nu. Este de datoria Primăriei de a identifica soluţii, de fie de depozitare, fie de eliminare a deşeurilor din Capitală”, a declarat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Costel Alexe a mai spus că, în perioada următoare, va vizita cele trei depozite ecologice de deşeuri din Capitală, respectiv Vidra, Chiajna şi Glina.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici