Alimente, ţigări, alcool şi ornamente în valoare de peste 4,75 milioane lei, confiscate de Poliţie

Alimente, ţigări, alcool şi obiecte ornamentale în valoare de peste 4,75 de milioane de lei au fost confiscate de Poliţie, în perioada 1-17 decembrie, la controlalele pentru prevenirea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, informează IGPR.

59 afișări
Imaginea articolului Alimente, ţigări, alcool şi ornamente în valoare de peste 4,75 milioane lei, confiscate de Poliţie

Alimente, ţigări, alcool şi ornamente în valoare de peste 4,75 milioane lei, confiscate de Poliţie (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Astfel, la nivel naţional, poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, 101.943 de kilograme de produse alimentare, 217.730 de kilograme de legume şi fructe, 47.585 de obiecte ornamentale, 2.360.067 de ţigări şi 15.882 de litri de alcool, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma aceloraşi controale, la care poliţiştii au verificat 6.978 de societăţi comerciale şi 6.313 persoane fizice, s-au dat peste 5.700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 8.200.000 de lei.

Controalele, iniţiate din dispoziţia şefului Poliţiei Române, vor continua până la 5 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici