Alte cazuri ies la suprafaţă. Pădurar agresat într-un service auto din Suceava. Poliţiştii s-au autosesizat

Un pădurar în vârstă de 29 de ani a fost agresat într-un service auto din localitatea Moldoviţa, judeţul Suceava. Acesta nu a depus plângere la Poliţie, dar oamenii legii s-au autosesizat în acest caz.

1321 afișări
Imaginea articolului Alte cazuri ies la suprafaţă. Pădurar agresat într-un service auto din Suceava. Poliţiştii s-au autosesizat

Alte cazuri ies la suprafaţă. Pădurar agresat într-un service auto din Suceava. Poliţiştii s-au autosesizat

Un pădurar în vârstă de 29 de ani a fost agresat în curtea unui service auto din localitatea Moldoviţa. Potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri, iar bărbatul a avut un conflict cu proprietarul atelierului.

„Este vorba de un incident petrecut miercuri în care un bărbat de 29 de ani a fost agresat de un altul de 40 de ani în curtea unui service auto, după ce între cei doi a izbucnit un conflict. Bărbatul în vârstă de 29 de ani le-a povestit joi poliţiştilor din localitate ce s-a întâmplat, iar aceştia s-au autosesizat, în cauză fiind efectuate cercetări într-un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Acesta susţine că niciunul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în conflict nu a depus plângere la poliţie.

Poliţiştii nu exclud ca între cei doi să existe un conflict mai vechi, care să aibă legătură cu administrarea pădurilor, dar continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici