Alte două accidente MORTALE pe trecerea de pietoni, la doar două zile după uciderea femeii jandarm: O asistentă a murit în timp ce traversa, iar un bărbat a fost lovit de un autobuz

O asistentă în vârstă de 42 de ani din Iaşi a murit după ce a fost lovită de o maşină, condusă de un bărbat de 80 de ani, în timp ce traversa alături de soţul ei pe trecerea de pietoni. Decesul vine la două zile după ce o femeie jandarm a murit, lovită cu maşina pe trecere, în Suceava.

4160 afișări
Imaginea articolului Alte două accidente MORTALE pe trecerea de pietoni, la doar două zile după uciderea femeii jandarm: O asistentă a murit în timp ce traversa, iar un bărbat a fost lovit de un autobuz

O nouă tragedie la Iaşi: O asistentă a murit după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc pe 8 noiembrie, în zona Bucium, din Iaşi.

O femeie de 42 de ani, asistentă medicală, şi soţul ei au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau regulamentar o stradă din oraş.

"În jurul orelor 19.00, un bărbat de 80 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Bucium, din municipiul Iaşi, la trecerea de pietoni, a surprins şi a accidentat două persoane, un bărbat şi o femeie, care traversau regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea femeii şi a bărbatului, care au fost transportaţi la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

După accident, asistenta medicală a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, în stare gravă, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Toate eforturile cadrelor medicale s-au dovedit a fi zadarnice, femeia de 42 de ani murind, în noaptea de joi spre vineri, la spital.

"A murit în noaptea de joi spre vineri. A ajuns la spital în stare gravă de la început, în urmă cu o săptămână", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Soţul femeii de 42 de ani este internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Cluj: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autobuz, pe o trecere de pietoni 

Un bărbat de 60 de ani a murit, vineri seară, după ce a fost lovit de un autobuz, în zona unei treceri de pietoni de pe DN1C, în localitatea clujeană Răscruci. 

Bărbatul în vârstă de 60 ani a traversat DN1C în zona unei treceri pentru pietoni, în localitatea clujeană Răscruci.

El a fost surprins şi accidentat mortal de un autobuz care face curse regulate de persoane între Gherla şi Cluj-Napoca.

În urma impactului, bărbatul a murit.

Traficul rutier în zona accidentului este restricţionat, circulându-se alternativ.

Miercuri, o femeie jandarm şi fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava, de un şofer care circula cu viteză foarte mare în oraş. Din cauza rănilor grave, femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici