Alte patru persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor l-a depăşit pe cel înregistrat anul trecut

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, informează Institutul de Sănătate Publică, precizând că toate victimele erau nevaccinate şi doar două dintre acestea sufereau de condiţii medicale preexistente. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 135.

1626 afișări
Imaginea articolului Alte patru persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor l-a depăşit pe cel înregistrat anul trecut

Alte patru persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor l-a depăşit pe cel înregistrat anul trecut

O femeie în vârstă de 26 de ani, din Giurgiu şi alta de 50 de ani din Sibiu au murit din cauza gripei. Potrivit Institutului de Sănătate Publică, ambele victime erau nevaccinate şi nu sufereau de condiţii medicale preexistente.

Potrivit sursei citate, au mai fost înregistrate două decese din cauza virusului gripal: un bărbat în vârstă de 87 de ani din Mureş şi unul de 50 de ani din Brăila. Ambii aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinaţi.

Numărul deceselor a ajuns la 135.

În data de 30 ianuarie, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

În sezonul trecut, 129 de persoane au murit din cauza gripei, potrivit INSP. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici