Alţi şase copii cu probleme digestive, internaţi în ultimele 24 de ore în spitalele din Argeş

Alţi şase copii cu probleme digestive au fost internaţi în ultimele 24 de ore în spitalele din judeţul Argeş, numărul micuţilor spitalizaţi ajungând, luni, la 51, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1472 afișări
Imaginea articolului Alţi şase copii cu probleme digestive, internaţi în ultimele 24 de ore în spitalele din Argeş

Alţi şase copii cu probleme digestive, internaţi în ultimele 24 de ore în spitalele din Argeş (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Argeş, în ultimele 24 de ore alţi şase copii cu probleme digestive au fost internaţi în spitale.

Astfel, dacă duminică erau 45 de copii cu probleme digestive internaţi în spitalele din Argeş, luni numărul acestora a ajuns la 51.

Potrivit sursei citate, din cei 51 de copii internaţi 43 au sub doi ani.

Cei mai mulţi - 42 - sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, trei copii sunt internaţi la Spitalul Municipal Câmpulung, alţi trei primesc îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, secţia boli infecţioase, iar trei sunt internaţi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici