Alunecare de teren în Horezu, judeţul Vâlcea. Drumul spre Târgu Jiu a fost închis

O alunecare de teren s-a produs vineri noaptea pe DN 67, în Horezu, judeţul Vâlcea, pe sensul Târgu Jiu-Râmnicu Vâlcea. Pentru intervenţia echipajelor de salvare s-a decis închiderea temporară a benzii de circulaţie pe sensul Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea.

1452 afișări
Imaginea articolului Alunecare de teren în Horezu, judeţul Vâlcea. Drumul spre Târgu Jiu a fost închis

Alunecare de teren în Horezu, judeţul Vâlcea. Drumul spre Târgu Jiu a fost închis

Alunecarea de teren s-a produs pe DN 67 km151+150m, în oraşul Horezu, pe sensul Târgu Jiu - Rm Vâlcea.

Ca urmare a deplasării în teren a echipajelor de poliţie, s-au dispus mai multe măsuri.

Astfel, s-a luat măsura închiderii temporare a benzii de circulaţie pe sensul Târgu Jiu- Rm. Vâlcea între km 151+070m li 151+180m. Circulaţia pe sensul Tg. Jiu - Rm. Vâlcea se va realiza pe contrasens, dirijată prin indicatoare, balize şi parapet lestabil. Circulaţia pe direcţia Rm. Vâlcea - Tg. Jiu se va realiza prin parcarea adiacentă a acestui sens (vechiul DN 67), dirijată prin indicatoare, balize şi parapet lestabil.

A fost realizată semnalizarea rutieră temporara de către SDN Vâlcea, urmând să fie completată sâmbătă.

Zpna va fi monitorizată de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Horezu şi de lucratorii din cadrul SDN Vâlcea - District Horezu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici