Ambasada SUA: Repudiem violenţa şi urmărim îndeaproape toate cazurile cu cetăţeni americani

Ambasada SUA repudiază actele de violenţă şi monitorizează toate cazurile în care sunt implicaţi cetăţeni americani, a comunicat, duminică, pentru MEDIAFAX, misiunea diplomatică americană, după ce un baschetbalist american de la CSS Giurgiu a murit la spital în urma unui incident într-un club.

445 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA: Repudiem violenţa şi urmărim îndeaproape toate cazurile cu cetăţeni americani

Ambasada SUA: Repudiem violenţa şi urmărim îndeaproape toate cazurile cu cetăţeni americani (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Ambasada SUA repudiază actele de violenţă şi urmăreşte îndeaproape cazurile în care sunt implicaţi cetăţeni americani", se arată într-o precizare transmisă de către misiunea diplomatică.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

Baschetbalistul american a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Mirela Gheţa, a declarat că Poliţia a fost anunţată de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat iniţial, că un tânăr a ajuns la spital în comă.

Ea a spus că deocamdată se fac cercetări în acest caz pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o agresiune sau despre un accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici