Ambasadorul SUA nu va mai participa la întrevederi, după întâlnirea cu Bode, diagnosticat cu COVID-19

  • Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, nu va mai participa personal la întrevederi în umătoarele zile, până când va fi testat pentru COVID-19.
  • Diplomatul s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost ulterior confirmat cu COVID-19.
289 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA nu va mai participa la întrevederi, după întâlnirea cu Bode, diagnosticat cu COVID-19

Ambasadorul SUA nu va mai participa la întrevederi, după întâlnirea cu Bode, diagnosticat cu COVID-19

Potrivit unui anunţ al Ambasadei SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman nu este considerat caz de contact direct, deşi s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„După întâlnirea pe care Ambasadorul Zuckerman a avut-o ieri cu Ministrul Transporturilor Lucian Bode ni s-a adus la cunoştinţă faptul că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu este considerat caz de contact direct. Din dorinţa de a fi foarte prudent, Ambasadorul Zuckerman nu va participa personal la întrevederi până la momentul la care va fi testat pentru prezenţa coronavirusului, în acest sfârşit de săptămână. Ambasadorul nu prezintă simptome COVID-19, iar starea sănătăţii sale este una bună”, a transmis Ambasada SUA.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri seara că a fost depistat cu COVID-19.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv”, a anunţat Lucian Bode pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici