Ambulanţă atacată cu pietre, în timp ce personalul medical consulta o pacientă. FOTO

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Satu Mare a fost atacată, miercuri seara, cu pietre în localitatea Peleşul Mic, fiind spart geamul din spate al maşinii. Poliţia a început o anchetă în acest caz.

1438 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă atacată cu pietre, în timp ce personalul medical consulta o pacientă. FOTO

Ambulanţă aflată în misiune într-un sat din judeţul Satu Mare, atacată cu pietre

Reprezentanţii SAJ Satu Mare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc în localitatea Peleşul Mic, în momentul în care era consultată o pacientă cu probleme respiratorii.

„O ambulanţă a SAJ Satu Mare, aflată în misiune, a fost implicată miercuri seara într-un eveniment. Aflându-se la o solicitare în localitatea Peleşul Mic, pentru o pacientă cu probleme respiratorii, în timp ce se consulta pacienta, o persoană aflată în afara ambulanţei a aruncat cu un obiect dur, spărgând astfel parbrizul din spate al ambulanţei. S-a solicitat ajutorul politiei prin 112, incidentul aflându-se în cercetare la organele competente”, au spus reprezentanţii SAJ Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, la rândul său, că incidentul este cercetat de poliţişti, fiind deschis un dosar penal pentru distrugere.

„S-a aruncat cu o piatră spre ambulanţă şi a fost spart geamul de la uşa stânga spate. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre nişte copii care ar fi aruncat piatra. Urmează să fie identificat cel care a aruncat, dar fiind vorba de minori nu răspund legal. SAJ se poate îndrepta pentru recuperarea pagubei de la reprezentantul legal al copilului”, a spus Gabor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici