Ambulanţă implicată într-un accident în Braşov. Bilanţ: 4 răniţi

O ambulanţă a fost implicată într-un accident produs luni, între localităţile Mândra şi Făgăraş, judeţul Braşov. Patru persoane sunt rănite.

256 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă implicată într-un accident în Braşov. Bilanţ: 4 răniţi

Ambulanţă implicată într-un accident în Braşov. Bilanţ: 4 răniţi

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că accidentul s-a produs între localităţile Mândra şi Făgăraş, între o ambulanţă şi un autoturism.

Ambulanţa nu avea pacient, deoarece se întorcea de la un caz.

Patru persoane sunt transportate la spital: 2 din ambulanţă şi 2 din autoturism.

Reprezentanţii ISU Braşov spun că cele patru persoane sunt conştiente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici