Ambulanţă lovită de o maşină şi proiectată zeci de metri pe şosea, la Bârlad

O ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău a fost lovită, miercuri, de o maşină, fiind proiectată zeci de metri pe şosea, la Bârlad, şoferul şi o asistentă medicală, care se întorceau de la Iaşi, fiind transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

398 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă lovită de o maşină şi proiectată zeci de metri pe şosea, la Bârlad

Ambulanţă lovită de o maşină şi proiectată zeci de metri pe şosea, la Bârlad

Ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău a fost izbită în plin de un autoturism al cărui şofer circula cu viteză, susţin martorii.

Potrivit poliţiştilor, în ambulanţă se aflau şoferul şi o asistentă medicală, care se întorceau de la Iaşi, unde transportaseră un pacient. Cei doi nu sunt răniţi grav, dar au fost transportaţi la spitalul bârlădean, pentru investigaţii. Cei doi sunt conştienţi, iar asistenta medicală de pe ambulanţă acuză dureri la o mână.

În urma impactului deosebit de violent, ambulanţa a fost grav avariată. Maşina a lovit atât de puternic ambulanţa încât a răsturnat-o şi a proiectat-o zeci metri pe şosea.

Poliţiştii rutieri au început cercetările, iar pompierii bârlădeni asigură zona în care s-a produs accidentul, pe care o curăţă de resturile de combustibil care s-au scurs din maşină şi din ambulanţă.

Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici