Ambulanţă răsturnată pe DN 2 Focşani-Adjud. O pacientă a murit

  • O ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat marţi seara pe DN 2 Focşani-Adjud, în judeţul Vrancea, şi a intrat într-un cap de pod.
  • O pacientă care se afla în ambulanţă a murit.
813 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă răsturnată pe DN 2 Focşani-Adjud. O pacientă a murit

Ambulanţă răsturnată pe DN 2 Focşani-Adjud. O pacientă a murit

Potrivit IPJ Vrancea, în zona căii ferate care traversează DN 2, în zona oraşului Mărăşeşti, şoferul unei ambulanţe a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat într-un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers.

Poliţiştii anunţă că ambulanţa care era din judeţul Buzău asigura transferul unei paciente.

În urma accidentului, pacienta a murit, iar doi membri ai echipajului au fost răniţi.

Poliţiştii susţin că traficul nu este blocat, iar şoferul a avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici