Amendă de 1.000 de lei pentru că a înjurat Poliţia Locală pe Facebook. Prima sancţiune a primit-o pentru băutură

Un gălăţean care a înjurat Poliţia Locală pe Facebook după ce a fost prins, alături de alte două persoane, scoţând bidoane de plastic din gunoaie, a fost amendat cu 1.000 de lei. Şi ceilalţi doi participanţi sunt căutaţi.

1146 afișări
Imaginea articolului Amendă de 1.000 de lei pentru că a înjurat Poliţia Locală pe Facebook. Prima sancţiune a primit-o pentru băutură

Amendă de 1.000 de lei pentru că a înjurat Poliţia Locală pe Facebook. Prima sancţine a primit-o pentru băutură

Bărbatul amendat pentru injuriile postate pe reţeaua de socializare este un cunoscut al poliţiştilor locali, care tot anul acesta l-au amendat pentru că a băut pe stradă.

De data aceasta, conflictul a pornit după ce o patrulă a Poliţiei Locale a descoperit mai mulţi romi care scoteau bidoane de plastic din tomberoanele stradale. În paralel, poliţiştii încearcă să-i identifice pe ceilalţi doi bărbaţi care au scris mesaje calomnioase la adresa agenţilor.

„O patrulă a Poliţiei Locale a descoperit, în timpul unei misiuni, mai multe persoane care scoteau pet-uri din tomberoane. Ulterior, pe reţeaua de socializare, trei dintre cei implicaţi au scris mesaje pe Facebook, au înjurat Poliţia Locală. Un bărbat a fost identificat şi a fost amendat cu 1.000 de lei. El a mai fost amendat anul acesta cu 200 de lei pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public. Ceilalţi doi sunt în verificări. Am cerut ajutorul Poliţiei Naţionale pentru a-i identifica şi vor fi amendaţi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei.

Poliţiştii locali din Galaţi au mai amendat o persoană pentru injurii pe Facebook. Precedenta contravenţie a fost înregistrată în iunie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici