Amendă de 1.304 lei şi permis suspendat pentru 90 de zile pentru un şofer vitezoman. Viteza cu care circula pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea

  • Potrivit IPJ Constanţa, şoferul care mergea cu 195 km/oră pe DN22, unde limita este de 100 km/oră.
  • Acesta a fost prins de poliţişti în timpul unei acţiuni de prevenire şi combatere a depăşirii viteze.
  • În total, în cadrul acesti acţiuni derulate de poliţiştii din Constanţa şi Tulcea, au fost sancţionaţi 216 şoferi.
3151 afișări
Imaginea articolului Amendă de 1.304 lei şi permis suspendat pentru 90 de zile pentru un şofer vitezoman. Viteza cu care circula pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea

Amendă de 1.304 lei şi permis suspendat pentru 90 de zile pentru un şofer vitezoman. Viteză cu care circula pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea

Un şofer care mergea cu aproape 200 de km/oră a fost prins de poliţişti pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi i-au dat o amendă de 1305 lei.

Potrivit IPJ Constanţa, şoferul care mergea cu 195 km/oră pe DN22, unde limita este de 100 km/oră, a fost amendat cu 1305 lei, iar permisul i-a fost reţinut pentru 90 de zile.

Acesta a fost prins de poliţişti în timpul unei acţiuni de prevenire şi combatere a depăşirii vitezei pe DN22, şoseaua care leagă cele judeţele Constanţa şi Tulcea.

În total, în cadrul acesti acţiuni derulate de poliţiştii din Constanţa şi Tulcea, au fost sancţionaţi 216 şoferi cu amenzi în valoare de aproximativ jumătate de milion de lei.

Dintre cei sancţionaţi, 171 au fost prinşi rulând cu o viteză mai mare decât cea legală şi au fost reţinute 24 de permise de conducere, a informat luni IPJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici