Amendă de 10.000 lei primită de un spital din Alba pentru că nu are containere destinate suspecţilor

Spitalul de Boli Cronice Câmpeni a primit o amendă de 10.000 de lei pentru că nu a amplasat containere destinate persoanelor suspecte de Covid, cărora li s-au făcut teste şi aşteaptă rezultatele.

223 afișări
Imaginea articolului Amendă de 10.000 lei primită de un spital din Alba pentru că nu are containere destinate suspecţilor

DSP Alba anunţă că amenda a fost dată pentru nerespectarea recomandărilor anterioare ale instituţiei.

Conducerea spitalului trebuia să instaleze două containere cu destinaţia de izolator pentru găzduirea pacienţilor, până la comunicarea rezultatelor testelor privind noul coronavirus SARS-Cov2.

„Informaţiile potrivit cărora unul dintre medicii de la respectiva unitate spitalicească nu ar fi purtat echipament de protecţie atunci când a venit în contact cu un pacient pozitiv nu s-au confirmat”, transmite DSP Alba.

Controlul inspectorilor DSP Alba a avut loc în urma unui protest în curtea Spitalului de Boli Cronice Câmpeni unde mai mulţi medici şi pacienţi au cerut demisia conducerii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici