Amendă INEXPLICABILĂ pentru că-i plânge copilul. Poliţia i-a tăiat chitanţă de 500 de lei. Unde s-a petrecut evenimentul

O femeie din localitatea Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, a fost amendată cu 500 de lei de către poliţie după ce un vecin a sunat de două ori la poliţie şi s-a plâns de faptul că micuţul femeii plânge şi face zgomot.

7415 afișări
Imaginea articolului Amendă INEXPLICABILĂ pentru că-i plânge copilul. Poliţia i-a tăiat chitanţă de 500 de lei. Unde s-a petrecut evenimentul

Amendă INEXPLICABILĂ pentru că-i plânge copilul. Poliţia i-a tăiat chitanţă de 500 de lei. Unde s-a petrecut evenimentul

Femeia spune că a încercat să le explice agenţilor că cel mic a avut dureri în timpul nopţii şi nu l-a putut linişti, însă aceştia nu au vrut să o asculte.

"Copilul meu plângea pentru că avea nişte bubiţe, făcuse nişte afte în gură, s-a trezit la 2 noaptea urlând că îl doare guriţa. M-am trezit cu poliţia la uşă că de ce plânge copilul. Mi-au dat amendă 500 de lei. Nu au înţeles că este un copil mic că, dacă înţelegeau, îmi dădeau un avertisment măcar pentru că e prima dată când vin la uşă la mine, nu au fost de mai multe ori. Nu am făcut scandal, nu bem, suntem o familie liniştită, doar că copilul nostru într-adevăr e un copil de doi ani", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ana Maria Barbu.

Agenţii i-ar fi reproşat însă că deranjează ordinea publică, motivând că au primit reclamaţii de la vecini.

"Le-am explicat că este un copil şi nu au înţeles mi-a zis că este ora 3 dimineaţa şi nu înţelege nimeni lucrul ăsta. Dacă fac o contestaţie, nu o să mă înţeleagă nimeni pentru că este 3 dimineaţa. O să contest amenda. Asta s-a întâmplat. Au fost prea stresaţi de doamna de jos care face la orice reclamaţie. Şi domnii care au fost înainte aici tot aşa le-au făcut de au plecat oamenii la curte şi tot aşa", a mai spus femeia.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov spun însă că poliţiştii trimişi să intervină au stat 10 minute la uşă fără să li se răspundă, timp în care au auzit multă gălăgie din respectivul apartament, respectiv copilul făcea zgomot cu jucăriile pe gresie, maşina de spălat şi televizorul erau pornite şi se vorbea foarte tare.

"Deoarece familia a fost avertizată verbal şi în alte dăţi, cu privire la faptul că deranjează liniştea publică, poliţiştii au sancţionat-o pe mama copilului cu amendă contraventionala", arată Poliţia Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici