Ameninţare cu bombă la bordul cursei Tarom Tel Aviv-Bucureşti. Avionul a aterizat la Istanbul

O ameninţare a vizat vineri dimineaţa avionul Tarom care circula pe relaţia Tel Aviv-Bucureşti.

1048 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bombă la bordul cursei Tarom Tel Aviv-Bucureşti. Avionul a aterizat la Istanbul

Ameninţare cu bombă la bordul cursei Tarom Tel Aviv-Bucureşti. Avionul a aterizat la Istanbul

Compania Tarom informează că, din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 3.30, în urma deciziei luate de comandantul de zbor.

La bord se aflau 88 pasageri.

Verificările efectuate de autorităţile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi falsă, transmit reprezentanţii companiei.

Pasagerii primesc asistenţă pe Aeroportul din Istanbul, iar aceştia urmează să decoleze în jurul orei locale 11.30 către Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tarom,
bombă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici