Amenzi usturătoare pentru câţiva turişti care au intrat cu ATV-uri în zone protejate

Jandarmii montani din Braşov au dat amenzi în valoare de 28.000 de lei unor turişti care au intrat cu ATV-urile în zone protejate.

544 afișări
Imaginea articolului Amenzi usturătoare pentru câţiva turişti care au intrat cu ATV-uri în zone protejate

Amenzi usturătoare pentru câţiva turişti care au intrat cu ATV-uri în zone protejate

Jandarmii de la Postul Montan Vama Buzăului au surprins în weekend mai mulţi turişti care au pătruns cu ATV-urile în fondul cinegetic şi de vânătoare sau pe păşunile alpine.

Au fost date în total opt amenzi în valoare totală de 28.000 de lei.

„Revenim cu îndemnul către toţi turiştii de a alege să se bucure de natură, de peisaje şi de splendoarea locurilor cu gândul de a le proteja şi de a le îngriji. Suntem convinşi că o plimbare la pas prin pădure vă poate aduce mai multă bucurie decât o plimbare în zgomotul motoarelor, iar verdele pădurii se vede mai bine cu ochiul liber decât prin vizorul unei căşti de protecţie”, au transmis jandarmii din Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici