An An, cel mai bătrân panda uriaş mascul din lume, a murit la vârsta de 35 de ani, echivalentul a 105 ani pentru oameni

An An, cel mai bătrân panda uriaş mascul din lume aflat în grija oamenilor, a fost eutanasiat joi, la vârsta de 35 de ani, echivalentul a 105 ani pentru oameni, a anunţat parcul tematic din Hong Kong în care locuia.

707 afișări
Imaginea articolului An An, cel mai bătrân panda uriaş mascul din lume, a murit la vârsta de 35 de ani, echivalentul a 105 ani pentru oameni

An An, cel mai bătrân panda uriaş mascul din lume, a murit la vârsta de 35 de ani, echivalentul a 105 ani pentru oameni

Starea de sănătate a lui An An An dăduse semne constante de deteriorare în ultimele săptămâni, iar apetitul său a scăzut, până când, în cele din urmă, a încetat să mai mănânce, a declarat Ocean Park, facilitatea în care acesta trăia din 1999.

An An şi Jia Jia, cea mai bătrână femelă panda uriaş din lume, care a murit în 2016 la 38 de ani, au fost donaţi de China.

"Ocean Park este profund întristat să anunţe pierderea lui An An", a declarat Ocean Park într-un comunicat.

Parcul a declarat că este recunoscător pentru oportunitatea de a avea grijă de Jia Jia şi An An, deoarece a ajutat Ocean Park să devină o bază importantă pentru conservarea speciei.

"An An este un membru indispensabil al familiei noastre şi a crescut împreună cu parcul. De asemenea, el a construit o legătură puternică de prietenie cu localnicii şi turiştii deopotrivă."

Ocean Park, care expune animale precum morse, pinguini şi delfini, are acum doi panda uriaşi, Ying Ying şi Le Le. Parcul a sperat că perechea ar putea avea pui, dar până în prezent nu a reuşit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici