Anca Alungulesei integrează HIPNOTERAPIA în Psiho-Dietă. Rezultatele sunt uimitoare

Anca Alungulesei, terapeut în nutriţie, cu o expertiză de peste 10 ani în studiul alimentaţiei sănătoase, a integrat HIPNOTERAPIA, ca instrument de lucru care în peste 90% din cazuri a dus la rezultate de slăbire de peste -15 kg în 6 luni, în PSIHO-DIETĂ, metoda originală şi integrativă de slăbit cu rezultate pe viaţă.

731 afișări
Imaginea articolului Anca Alungulesei integrează HIPNOTERAPIA în Psiho-Dietă. Rezultatele sunt uimitoare

Anca Alungulesei integrează HIPNOTERAPIA în Psiho-Dietă. Rezultatele sunt uimitoare

„NU felurile de mâncare pe care le aşezăm în farfurie sunt responsabile pentru îngrăşare, ci obiceiurile alimentare şi tiparele mentale care îşi au originea în subconştient. Studiile în nutriţie şi neuroştiinţe şi experienţa de lucru cu sute de persoane care, indiferent de eforturi, nu reuşesc să slăbească, mi-au relevat faptul că hipnoza este esenţială în susţinerea procesului de slăbire, pentru că astfel reuşim să rescriem tiparele greşit imprimate în subconştient care blochează procesul de slăbire.”, susţine Anca Alungulesei care a devenit, în 2022, şi hipnoterapeut certificat în terapia transformaţională rapidă (RTT), fondată de Marisa Peer, certificare obţinută în Anglia.

          PSIHO-DIETA, metoda creată de Anca Alungulesei, este un proces progresiv care are 6 etape: Identificare-Înţelegere-Reparaţie-Integrare-Schimbare-Rezultat prin care se urmăreşte identificarea cauzei reale a greutăţii şi a comportamentului alimentar pentru a schimba percepţia omului asupra mâncării, a greutăţii şi a propriului corp şi a avea rezultatele dorite.

          „Eu folosesc Hipnoterapia pe toata perioada procesului de 6 luni de Psiho-Dietă, pentru că am înţeles că cel mai important este să conduc persoana cu care lucrez la un alt nivel de înţelegere în care nu ceea ce mănânc sau ce alimente combin este important, ci „De ce mănânc în acest fel? Ce parte din mine mă împinge să mă comport astfel cu mine? De ce nu reuşesc deşi, raţional şi conştient îmi propun, îmi doresc şi chiar fac nişte acţiuni în această direcţie? De ce rezultatul nu este pe măsura efortului depus de mine”. Astfel, plecăm de la identificarea cauzei reale a greutăţii şi a comportamentului alimentar şi apoi lucrăm împreună la schimbarea automatismelor subconştiente legate de mâncare, corp şi greutate prin construirea şi susţinerea unora noi. Abia după această conştientizare, urmează etape care implică schimbări în propriile alegerile alimentare. Atâta timp cât nu înţelegem cu adevarat, adică, nu aducem din subconştient în conştient momentul 0 al formării percepţiei distorsionate legate de mâncare, corp şi greutate, această problema NU se va rezolva niciodată cu adevărat.”, consideră Anca Alungulesei pentru care cel mai mare beneficiu al hipnoterapiei ca instrument în Psiho-Dietă îl reprezintă identificarea cauzei reale a problemei de greutate cu care se confruntă persoana.

          În 6 luni de Psiho-Dietă, conform datelor înregistrate de Anca Alungulesei în lucrul cu sute de persoane, oricine trece printr-un proces complet de autocunoaştere, în urma căruia devine un consumator moderat, indiferent şi selectiv la alimentele sabotoare pentru siluetă, are rezultate pe cântar cuprinse între -15 şi -30 de kg, obţine îmbunătăţirea parametrilor de sănătate şi creşterea stimei de sine şi a încrederii în propria putere şi valoare. 

„Înţelegerea reprezintă adevarata putere, iar înţelegerea reală a poveştii personale a kilogramelor reprezintă pe parcursul celor 6 luni călătoria de vindecare a greutăţii. Punem baze noi în locul celor vechi construite în copilărie, integrăm noi convingeri împuternicitoare despre mâncare, corp şi greutate şi facem toate aceste schimbări prin crearea unui spaţiu de siguranţă şi încredere în acest proces al schimbării. Iar rezultatele acestui proces interior se văd cu uşurinţă pe corpul fizic, în minusul arătat pe cântar şi în minus de centimetri dar, cel mai important parametru, ca rezultat vizibil şi masurabil, il reprezintă schimbarea, fara efort, a comportamentului alimentar. De când am introdus Hipnoterapia ca instrument în Psiho-Dietă, rata de succes a crescut foarte mult, iar cel mai revelator aspect este că în 90% din toate cazurile abordate până acum, NU mâncarea a ieşit la iveală ca fiind factorul determinant care a îngrăşat persoana, ci un tipar mental şi emoţional creat în jurul nevoii interioare de a se simţi Mare, putând, astfel, să rescriem împreună, în coordonate eliberatoare, o nouă poveste a greutăţii corporale”, a dezvăluit Anca Alungulesei, a cărei formare profesională a început cu 10 ani în urmă pentru a găsi o modalitate sustenabilă prin care să ajute oamenii să-şi recâştige, fără efort şi definitiv, greutatea optimă.    

Anca Alungulesei este: terapeut în nutriţie, format în România şi Spania, hipnoterapeut certificat în terapia transformaţională rapidă (RTT), fondată de Marisa Peer, certificare obţinută în Anglia, cerficată în Neuroplasticity – Rewire your brain for success (America), practician de medicină complementară, acreditată de UPMCA, Terapeut & Coach Theta Healing şi în curs de certificare Coach Practicant la  NeuroMindfulness® Institute din Franta. În 2022, Anca Alungulesei a câştigat premiul internaţional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality, în cadrul Healthcare & Pharmaceutical Awards, organizate şi decernate în Marea Britanie. Este primul autor din România care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică.”, ce a fost premiată internaţional, cu distincţia „Best in the world”, locul III, la GOURMAND AWARD. Mai multe despre Anca Alungulesei se pot găsi pe https://www.anca-alungulesei.ro/.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici