Anchetă a IPJ Brăila după apariţia unui filmuleţ cu tineri călcând cu maşinile câini fără stăpân

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Brăila a declanşat o anchetă după ce pe internet a fost postat un filmuleţ în care mai mulţi tineri apar călcând cu autoturismele câini fără stăpân.

233 afișări

Potrivit agentului principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, poliţiştii s-au autosesizat în acest caz după ce pe internet şi apoi în presa locală au apărut imagini cu mai mulţi tineri care ar călca câini fără stăpân, cu autoturismul, pe străzi din Brăila.

"IPJ Brăila s-a sesizat din oficiu, demarând cercetări în acest sens. Materialul video publicat va fi analizat, iar dacă se va constata că sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni prevăzute de Legea 205/2004 privind protecţia animalelor vor fi dispuse măsurile legale în consecinţă", a declarant, vineri, agentul principal Camelia Bucur de la IPJ Brăila.

În filmuleţul postat pe Youtube apare un autoturism în care se află mai mulţi tineri care, în timpul nopţii, vânează câinii maidenezi pe care îi întâlnesc pe străzile Brăilei. Filmul respectiv a fost realizat şi postat pe internet chiar de către tinerii respectivi. Potrivit imaginilor, la indicaţiile unuia dintre ei, şoferul maşinii accelerează, se îndreaptă spre o haită de câini, loveşte un patruped, după care se amuză şi îşi continuă vânătoarea de animale.

Din primele informaţii, incidentul ar fi avut loc în zona Portului Brăila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici