Anchetă a ISJ Bihor la o şcoală din judeţ, unde o îngrijitoare ar fi agresat o elevă din clasa întâi

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bihor a declanşat o anchetă la şcoala din localitatea Vaşcău, după ce mama unei eleve din clasa întâi a depus o plângere în care a reclamat că fiica sa ar fi fost agresată de către îngrijitoarea unităţii de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

741 afișări
Imaginea articolului Anchetă a ISJ Bihor la o şcoală din judeţ, unde o îngrijitoare ar fi agresat o elevă din clasa întâi

Anchetă a ISJ Bihor la o şcoală din judeţ, unde o îngrijitoare ar fi agresat o elevă din clasa întâi (Imagine: Shutterstock)

Şeful ISJ Bihor, Nicolae Ioan Avram, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că plângerii depuse de către mama elevei i-a fost ataşat un certificat medical în care se arată că fata are o echimoză pe un antebraţ şi i se recomandă acesteia "o zi - două de îngrijiri".

"Mama unei eleve din clasa întâi, de la şcoala din Vaşcău, a depus o plângere la ISJ Bihor în care a reclamat că fiica sa a fost agresată de către o îngrijitoare. În plângere se arată că fata ar fi fost strânsă de mână, nu ştiu pentru ce anume. Este ataşat un certificat medical în care un medic arată că fata prezintă echimoză de 1,5 centimetri la un antebraţ şi se recomandă o zi - două de îngrijiri", a declarat Avram.

Acesta a adăugat că inspectorul şcolar de sector va merge, joi, la Vaşcău, pentru a cerceta care este situaţia la faţa locului.

"Dacă se constată că îngrijitoarea ar fi agresat-o pe fată, vom constitui o comisie de disciplină, iar îngrijitoarea va fi sancţionată. La nivelul şcolii din Vaşcău s-a constituit, deja, o astfel de comisie", a spus Avram.

Potrivit acestuia, conducerea şcolii susţine că, de fapt, "nu s-a întâmplat nimic", fiind vorba despre un conflict între mama fetei respective şi îngrijitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici