Anchetă în cazul femeii jefuite după ce a fost lovită de o maşină. Două persoane au fost prinse de poliţişti

Poliţiştii doljeni au început o anchetă şi au audiat mai mulţi martori în cazul femeii jefuite după ce a fost lovită de o maşină. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dolj, agent Amelia Căprărin, autorii tâlhăriei sunt un bărbat şi o femeie, ambii de etnie romă, care au fost prinşi vineri de poliţişti.

1311 afișări
Imaginea articolului Anchetă în cazul femeii jefuite după ce a fost lovită de o maşină. Două persoane au fost prinse de poliţişti

Anchetă în cazul femeii jefuite după ce a fost lovită de o maşină. Două persoane au fost prinse de poliţişti

La ora transmiterii acestei ştiri, femeia este audiată la sediul Poliţiei Dolj, unde urmează să fie adus şi bărbatul implicat în acest caz.

"Incidentul a avut loc în data de 6 aprilie. Femeia a fost lovită de o autoutilitară pe trecerea de pietoni din cartierul 1 Mai şi a suferit o contuzie la genunchiul stâng. Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. Când au ajuns poliţiştii, ea era deja în ambulanţă. În urma imaginilor (n.r. - cu femeia jefuită de hoţi în timp ce era culcată la pământ), poliţiştii s-au autosesizat şi se fac cercetări pentru identificarea autorilor", a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit anchetatorilor, femeii i-a fost sustrasă suma de zece lei.

Martorii au povestit că Luminiţa Cojocaru, în vârstă de 49 de ani, a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, iar în timp ce era la pământ două persoane s-au apropiat de ea şi i-au căutat prin lucruri pentru a o jefui.

"Femeia era la pământ şi am văzut cum nişte persoane se apropie de ea şi încep să-i caute prin plase. Dânsa mi-a povestit după că hoţii s-au uitat în ochii ei şi s-au aplecat să-i ia cerceii, dar ea, cu ultimele puteri, a pus mâinile la urechi. A avut noroc la un moment dat, când a apărut o doamnă şi s-a aşezat paravan ca hoţii să nu-i ia tot ce avea asupra ei", a declarat Elena Dinu, martoră la acest incident.

Rudele femeii au spus că, imediat după producerea accidentului, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, fiind diagnosticată cu contuzie la genunchiul stâng, însă nu a necesitat spitalizarea, de două săptămâni femeia fiind în concediu medical.

Pentru a ieşi din starea de şoc, femeia va fi consiliată de un psiholog.

"Am văzut şi noi imaginile la televizor. Mama a avut doar documente, pe care hoţii le-au aruncat apoi chiar sub maşina Poliţiei. Am mers la Poliţie şi am dat numărul maşinii în care s-au urcat hoţii. I-am întrebat dacă o să-i identifice şi ne-au zis să depunem plângere. Vrem, deocamdată, ca mama să fie sănătoasă", a declarat fiica victimei, care a refuzat să-şi decline identitatea.

În cursul zilei de joi, pe internet au apărut imagini în care o femeie care zăcea pe asfalt după ce a fost lovită de o maşină a fost jefuită de două persoane - un bărbat şi o femeie - care i-au căutat prin bagaje.

Potrivit imaginilor difuzate pe internet în cursul zilei de joi, bărbatul, care a luat o geantă de pe carosabil şi a dus-o pe spaţiul verde, a căutat în bagaj şi a băgat apoi ceva în buzunar. Ulterior, şi femeia a început să caute în geanta victimei, ascunzând obiecte din interiorul acesteia în cămaşă.

În jurul victimei şi a celor doi hoţi au apărut mai mulţi oameni, care însă nu păreau să intervină pentru a o ajuta pe femeia lovită de maşină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici