Anchetă: Adjunctul Poliţiei Române verifică modul în care s-a intervenit la luarea de ostatici din Bacău

Adjunctul Poliţiie Române, chestorul de poliţie Florentin Brăcea, merge la Bacău, unde va conduce verificările în urma tragediei de la Oneşti, unde un bărbat a sechestrat şi omorât doi muncitori care renovau un apartament din care el fusese evacuat.

2081 afișări
Imaginea articolului Anchetă: Adjunctul Poliţiei Române verifică modul în care s-a intervenit la luarea de ostatici din Bacău

Poliţia Română transmite, luni seara, că s-a decis ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment.

Din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul SIAS-IGPR şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al DIC - IGPR.

La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Soţia bărbatului a fost reţinută, luni seara, ea fiind acuzată de complicitate cu agresorul.

Primele imagini ale intervenţiei din blocul din Oneşti surprind haosul. Deşi teoretic se ştia că unul dintre muncitori fusese înjunghiat, poliţiştii intră zgomotos în scara blocului. La scurt timp se aud primele împuşcături. În tot acest timp, pe stradă sunt mai multe persoane, iar forţele de ordine încearcă să disperseze mulţimea curioasă.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbaţi renovau, ei fiind angajaţi de actualul proprietar, şi i-a ţinut ostatici. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, supărat că renovau apartamentul din care fusese evacuat.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Din păcate, unul dintre muncitori era decedat. Celălalt, un bărbat de 36 de ani a fost luat în stare critică, în stop cardio respirator şi dus la spital, unde a murit.

Agresorul a ajuns şi el la spital. El are multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen. Este internat la Chirurgie, în stare stabilă şi urmează ca medicii să îl ducă în sala de operaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici