ANCHETA după ce doi elevi s-au bătut la Colegiului Economic din Buzău

Conducerea Colegiului Economic din Buzău a demarat o anchetă după ce, vineri, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care doi elevi îşi împărţeau pumni şi picioare, iar colegii lor au asistat, fără să intervină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

184 afișări
Imaginea articolului ANCHETA după ce doi elevi s-au bătut la Colegiului Economic din Buzău

ANCHETA după ce doi elevi s-au bătut la Colegiului Economic din Buzău

Inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar din Buzău, Florina Stoian, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul s-a petrecut la Colegiul Economic din Buzău, într-o pauză, când doi elevi s-au luat la bătaie, în clasă, iar ceilalţi colegi au asistat la întreaga scenă.

„Am luat legătura cu conducerea şcolii. Bătaia s-a petrecut, în pauză, într-o clasă. Doi elevi s-au bătut, iar ceilalţi colegi au asistat. Nu a fost nimeni rănit”, a declarat Stoian.

Potrivit acesteia, în acest caz a fost demarată o anchetă la nivelul şcolii.

„Comisia de Disciplină analizează acestă situaţie. Se investighează cazul la nivelul şcolii. Vom vedea dacă vor fi sancţionaţi atât elevii care s-au bătut, cât şi cei care au filmat şi au asistat la bătaie”, a mai spus Florina Stoian.

Potrivit Poliţiei Buzău, în acest caz nu a fost depusă plângere şi nicio sesizare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici