Anchetă după ce o studentă a murit în urma unei petreceri într-un club. O substanţă necunoscută, descoperită de medici în corpul ei

Poliţia din Galaţi face cercetări după ce o studentă de 20 de ani, din Republica Moldova, a murit în urma unei petreceri dintr-un club din Galaţi. Fata a ajuns la spital intoxicată cu alcool şi o substanţă necunoscută.

3638 afișări
Imaginea articolului Anchetă după ce o studentă a murit în urma unei petreceri într-un club. O substanţă necunoscută, descoperită de medici în corpul ei

Anchetă la Galaţi, după ce o studentă a murit în urma unei petreceri într-un club. Foto: 123rf.com

Studenta din Republica Moldova a murit, luni, la un spital din Galaţi, unde a fost dusă după ce a participat la o petrecere într-un club. Medicii au stabilit că înainte de a muri a consumat foarte mult alcool şi o substanţă necunoscută.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a şti care este natura substanţei care i-a provocat moartea studentei.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, a declarat, pentru corespodnentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv crima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici