Anchetă internă după ce şeful de la Crimă Organizată Timişoara s-a bătut cu un prieten într-un local

Inspectoratul General al Poliţiei Române a demarat o anchetă internă, vineri, după ce şeful de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, Mugur Poinar, s-a bătut cu un prieten într-un local, joi seara, ajungând la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

4024 afișări
Imaginea articolului Anchetă internă după ce şeful de la Crimă Organizată Timişoara s-a bătut cu un prieten într-un local

Anchetă internă după ce şeful de la Crimă Organizată Timişoara s-a bătut cu un prieten într-un local

Potrivit unor surse din poliţie, joi seara, Mugur Poinar, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, a mers într-un local aflat în zona stadionului “Dan Păltinişanu” din Timişoara, împreună cu un prieten, Vasile Sas, patronul unei firme de curierat.

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi ar fi izbucnit un scandal. Vasile Sas l-a tăiat pe faţă cu un pahar spart pe Poinar, care a ripostat şi a folosit o sticlă pentru a-şi lovi prietenul peste mână.

În urma scandalului, comisarul-şef Mugur Poinar a ajuns la Spitalul Municipal Timişoara, pentru a primi îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Inspectoratul General al Poliţiei Române a deschis o anchetă internă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi, de asemenea, Inspectoratul General al Poliţiei Române a demarat o anchetă internă”, a afirmat Ancuţa Morariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici