Video Anchetă într-o primărie unde contabila îl acuză pe edil că a lovit-o. Femeia a sunat la 112

Poliţiştii au deschis o anchetă la Primăria din Albeni, din judeţul Gorj, după ce contabila a sunat la 112 şi spus că primarul Ionuţ Stan a lovit-o. Scandalul dintre edil şi contabilă a fost filmat de un alt angajat al instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

988 afișări

Primarul comunei Albeni, Ionuţ Stan, este acuzat că a lovit-o pe contabilă, în timp ce aceasta se afla serviciu.

Scandalul dintre primar şi contabilă a fost filmat de un alt angajat.

Pe imagini se observă cum edilul se amuză, în timp ce contabila îl acuză că a agresat-o şi chiar o îndeamnă să sune la Poliţie, pentru a se demonstra „cu amprente” dacă a atins-o.

Mai mult, primarul afirmă că va cere să fie supusă detectorului de minciuni.

„A dat în mine. Mi-e frică să stau. A dat în mine cu toate dosarele. Uitaţi-vă aici ce m-a zgâriat pe mână”, spune contabila, Viorica Băltăreţu.

Femeia a declarat presei că, în acest mod, primarul se răzbună pentru că femeia ar fi refuzat să-şi dea demisia.

Poliţia Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat că, prin apel la 112, contabila Primăriei Albeni a anunţat, miercuri după-amiaza, că a fost agresată de primarul Ionuţ Stan.

„La sediul Primăriei Albeni a avut loc un conflict între primarul comunei Albeni şi contabilă. Femeia a solicitat sprijinul poliţiştilor, la 112. Poliţiştii au constatat ca bărbatul ar fi îmbrâncit-o pe aceasta şi i-ar fi aruncat documentele, pe care le avea pe birou, pe jos. În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Nu este prima dată când primarul Ionuţ Stan este acuzat de angajat pentru purtare abuzivă. În luna februarie a anului trecut, primarul comunei Albeni a fost implicat într-un alt scandal, după ce a ridicat calculatoarele a două angajate, pentru a vedea dacă intră pe reţele de socializare.

Conducerea Primăriei Albeni a cerut atunci ca salariaţii să nu mai intre pe Facebook în timpul serviciului, pentru a fi mai eficienţi.

Ionuţ Stan nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a avea un punct de vedere referitor la acuzaţiile care i se aduc de către contabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici