Anchetă la Arad, unde OASE UMANE, inclusiv cranii, au fost descoperite într-o gospodărie

Poliţiştii din Arad au deschis o anchetă după ce un bărbat a descoperit, miercuri, în gospodărie mai multe oase umane în timp ce săpa în curtea casei pentru a construi o scurgere pentru canalizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1474 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Arad, unde OASE UMANE, inclusiv cranii, au fost descoperite într-o gospodărie

Anchetă la Arad, unde OASE UMANE, inclusiv cranii, au fost descoperite într-o gospodărie

Oasele, care aparent ar fi aparţinut mai mult persoane, adulţi şi copii, au fost descoperite, miercuri, în curtea unei case din localitatea Mailat, care aparţine de comuna Vinga, din judeţul Arad.

La faţa locului au fost descoperite oase, inclusiv cranii, care par a fi atât de adulţi, cât şi de copii.

Primele informaţii arată că oasele sunt vechi, unii localinici spunând că în urmă cu foarte mult timp în zonă ar fi existat un cimitir.

Alţii cred că oasele ar putea să fie de la o epidemie de din perioada anilor 1600, cele descoperite fiind puse ca într-o groapă comună.

"Poliţiştii au fost sesizaţi că în curtea unui imobil de pe raza localităţii Mailat, în timp ce se efectuau săpături la circa 1,5 metri adâncime au fost descoperite mai multe oaseminte umane. A fost solicitat şi Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Osemintele umane vor fi supuse expertizării", a decalarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici