Anchetă la Gorj, după ce o femeie de 80 de ani a fost jefuită de doi falşi angajaţi de la Distrigaz

O femeie în vârstă de 80 de ani din Târgu-Jiu a fost jefuită, vineri, de bani şi bijuterii, de doi bărbaţi care au intrat în locuinţa sa, pretinzând că sunt angajaţi ai furnizorului de gaze naturale şi vor să efectueze revizia perioadică. Prejudiciul este de 50.000 de lei.

1051 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Gorj, după ce o femeie de 80 de ani a fost jefuită de doi falşi angajaţi de la Distrigaz

Anchetă la Gorj, după ce o femeie de 80 de ani a fost jefuită de doi falşi angajaţi de la Distrigaz (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Poliţiştii din Gorj au deschis o anchetă, vineri, după ce nepoata unei femei 80 de ani a reclamat faptul că mătuşa sa a fost jefuită de bani şi bijuterii de două persoane care au intrat în locuinţă spunând că sunt de la societatea de gaz şi efectuează verificarea periodică.

„O femeie de 42 de ani, din Târgu-Jiu, a sesizat Poliţia municipiului Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa mătuşii sale de 80 de ani, din aceeaşi localitate şi, sub pretextul că sunt angajaţi ai Distrigaz, vor face verificări la instalaţia de gaze. Suspecţii au profitat de neatenţia acesteia şi i-au sustras din dormitor suma de 45.000 de lei şi bijuterii din aur de 5.000 de lei. Prejudiciul total este de 50.000 de lei”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală in rem şi încearcă să dea de urma autorilor şi să recupereze prejudiciul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici