Anchetă la IPJ Constanţa, după ce doi poliţişti l-au lăsat pe ÎPS Teodosie să folosească o altă intrare

IPJ Constanţa a dispus, vineri, cercetarea disciplinară a doi poliţişti care i-ar fi permis Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, aflat sub control judiciar, să intre în instituţie pe uşa destinată cadrelor, şi nu pe cea principală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

920 afișări
Imaginea articolului Anchetă la IPJ Constanţa, după ce doi poliţişti l-au lăsat pe ÎPS Teodosie să folosească o altă intrare

Poliţişti cercetaţi disciplinar după ce l-au lăsat pe ÎPS Teodosie să folosească o altă intrare (Imagine Liviu Adascalitei / Mediafax Foto)

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, pus sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DNA Constanţa, în care este acuzat că ar fi obţinut ilegal subvenţii de la APIA de peste un milion de lei, s-a prezentat, joi, la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa pentru a semna condica, dar a pătruns în sediul instituţiei folosind intrarea angajaţilor IPJ Constanţa şi nu cea principală.

Drept urmare, conducerea Poliţiei Judeţene Constanţa a dispus declanşarea unei anchete administrative şi a decis cercetarea disciplinară a celor doi poliţişti care i-au permis prelatului accesul în incintă printr-o altă intrare decât cea oficială.

Ulterior, ÎPS Teodosie a ieşit pe uşa din faţă, pe unde de altfel se face accesul tuturor celor aflaţi sub control judiciar, însă nu a făcut nicio declaraţie.

Conducerea IPJ Constanţa a anunţat că la finalul cercetărilor vor fi luate "măsurile legale".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici