Anchetă la Penitenciarul Focşani. Un deţinut a murit, în urma unei altercaţii cu un coleg de celulă

  • Un deţinut de la Penitenciarul Focşani a murit după ce a fost implicat într-un conflict cu un coleg de celulă
  • Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX
  • Va fi deschis dosar penal pentru omor calificat
1301 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Penitenciarul Focşani. Un deţinut a murit,  în urma unei altercaţii cu un coleg de celulă

Sursa: Hepta

Din primele informaţii se pare că în interiorul spaţiului de detenţie a avut loc un conflict spontan între doi deţinuţi. Poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Vrancea au fost anunţaţi despre incident prin numărul unic de urgenţă 112. Când au ajuns la penitenciar, bărbatul decedase deja.

„Astăzi (duminică - n.r), ora 18.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în Penitenciarul Focşani ar fi avut loc un conflict spontan între doi deţinuţi. Cu ocazia deplasării la faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că unul dintre cei doi deţinuţi decedase. Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", au explicat reprezentanţii IPJ Vrancea.

În acest caz, va fi deschis dosar penal pentru omor calificat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici