Anchetă la Secţia 10 Poliţie din Capitală: Un bărbat a reclamat că a fost bătut de poliţişti

Poliţia a început o anchetă internă la Secţia 10 din Capitală, după ce un bărbat a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp, susţinând că a fost bătut de poliţişti, în sediul instituţiei.

744 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Secţia 10 Poliţie din Capitală: Un bărbat a reclamat că a fost bătut de poliţişti

Anchetă la Secţia 10 Poliţie din Capitală: Un bărbat a reclamat că a fost bătut de poliţişti (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, marţi, că şeful Secţiei 10 face verificări la nivelul subalternilor, după ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, i-a acuzat pe aceştia că l-au bătut în sediul unităţii.

Potrivit surselor citate, luni dimineaţă, pe strada Traian din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul s-ar fi bătut cu un vecin. Seara, pe strada respectivă a izbucnit un nou conflict, iar la 112 a fost primit un apel anonim, prin care s-a anunţat că într-o curte se bat mai multe persoane.

La faţa locului a fost trimis un echipaj al Secţiei 10, iar poliţiştii l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 55 de ani întins pe jos, plin de sânge şi cu leziuni evidente la mâini şi picioare. Echipajul de poliţie l-a scos pe bărbat din curte, iar acesta, care mirosea a alcool, a început să facă scandal şi să-şi înjure vecinii, potrivit poliţiştilor.

"Un bărbat în vârstă de 55 de ani, aflat pe jos şi prezentând, pe diverse zone ale corpului, urme de substanţă brun-roşcată, adresa injurii vecinilor care încercau să-l potolească", a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost dus la Secţia 10 Poliţie, unde a fost amendat pentru injurii aduse vecinilor săi. Când a ieşit din secţie, acesta era aşteptat de concubina sa, care a început să strige şi să îi acuze pe poliţişti că l-au bătut pe iubitul ei.

"Pentru a aplana conflictul pe care care l-ar fi provocat, bărbatul a fost scos din mijlocul grupului de locatari nemulţumiţi (care aveau în mâini obiecte de uz casnic - mături, mop-uri etc.) şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional. Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 au observat că, pe lângă substanţa brun-roşcată de pe membrele inferioare, bărbatul mai prezenta urme de violenţă şi pe braţe. Persoana în cauză se afla într-o stare de continuă agitaţie şi prezenta halenă etilică. Din verificările poliţiştilor reiese faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul ar fi fost implicat într-un conflict spontan cu un alt vecin", a mai arătat Poliţia Capitalei în comunicatul citat.

Poliţia Capitalei a precizat că bărbatul a fost sancţionat contravenţional în mai multe rânduri, pentru acelaşi gen de fapte şi era cunoscut de către poliţiştii Secţiei 10 ca fiind o persoană recalcitrantă.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Poliţia Capitalei s-a sesizat în urma incidentului, iar şeful Secţiei 10 a declanşat o anchetă internă, pentru a stabili dacă bărbatul a fost agresat în interiorul unităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici