Anchetă la Serviciul de Ambulanţă Galaţi după ce un şofer de salvare a fost filmat când scuipă spre un gălăţean/ VIDEO

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a început o anchetă, după ce pe Facebook a apărut o filmare în care şoferul unei salvări pare să scuipe un cetăţean care îi reproşează faptul că a ajuns târziu la o solicitare făcută prin 112.

1750 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Serviciul de Ambulanţă Galaţi după ce un şofer de salvare a fost filmat când scuipă spre un gălăţean/ VIDEO

Anchetă la Serviciul de Ambulanţă Galaţi după ce un şofer de salvare a fost filmat când scuipă spre un gălăţean

Incidentul s-a produs, joi, în comuna gălăţeană Scânteieşti, iar persoana care filmează îi acuză pe membrii echipajului de la Ambulanţă că au venit foarte târziu pentru a ajuta o femeie care se simţea rău. Potrivit înregistrării, bărbatul susţine că ambulanţa a ajuns la faţa locului după trei ore.

„Uitaţi, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare şi vine după trei ore, după insistenţe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitaţi-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic... pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea”, se aude în înregistrarea făcută de gălăţean.

În timp ce echipa medicală o ajută pe pacientă, gălăţeanul intră într-un conflict cu şoferul autospecialei, care îl ameninţă că îi va face plângere la Poliţie.

„Băi, încetează, încetează că vin cagulaţii. Ia-l de aici,,,, cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îţi fac plângere”, spune şoferul ambulanţei, în timp ce realizatorul filmării îi răspunde: „Marian mă cheamă...faci plângere pentru ce? Pentru că veniţi când moare omul?... Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă şi ameninţă”.

La finalul filmării, autospeciala se pune în mişcare şi întoarce pentru a pleca la spital. Cetăţeanul care a făcut filmarea continuă să se adreseze şoferului de ambulanţă: „Hai, nu vrei să mă calci?”, spune gălăţeanul care pare a fi scuipat de şoferul cu care se certa în timp ce ambulanţa trecea pe lângă el.

La solicitarea corespondentului MEDIAFAX, conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a confirmat incidentul şi a anunţat că a început o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat în timpul misiunii de la Scânteieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici