Anchetă la Spitalul de Arşi în urma publicării unor imagini cu un bolnav pe care se aflau larve (Avertizăm: imagini şocante) - FOTO, VIDEO

Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti fac verificări joi la Spitalul de Arşi, după apariţia unei înregistrări cu un pacient internat în spital, pe rănile căruia se aflau larve, a declarat Laurenţiu Colintineanu, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii pentru MEDIAFAX.

18009 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul de Arşi în urma publicării unor imagini cu un bolnav pe care se aflau larve (Avertizăm: imagini şocante) - FOTO, VIDEO

Anchetă la Spitalul de Arşi în urma publicării imaginilor cu un bolnav pe care se aflau larve - FOTO, VIDEO

Reprezentanţii DSP Bucureşti s-au deplasat joi dimineaţa la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală pentru a verifica situaţia în urma publicării, pe site-ul tolo.ro, a imaginilor cu un pacient pe rănile căruia se aflau larve.

Pacientul în cauză a decedat, anunţă aceeaşi sursă, care mai precizează că autorul înregistrării este un medic ce a insistat ca filmul să fie făcut public.

"Ce sens are să ascundem realitatea? Ce e mai grav: să arătăm sau să îndurăm aşa ceva, pacienţii şi noi, cei care ştim?!”, se întreabă medicul, citat de tolo.ro.

VIDEO CU PACIENTUL DE LA SPITALUL DE ARŞI. ATENŢIE! IMAGINILE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL!

 

 

 

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a declarat pentru MEDIAFAX că inspectorii DSP fac o anchetă, la ora transmiterii ştirii, la Spitalul de Arşi, iar în urma controlului se va decide măsurile care se impun.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici