Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu după ce o infirmieră a venit băută la serviciu

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a declanşat o anchetă în cazul unei infirmiere care a venit băută la serviciu, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale spunând că femeia a mai fost sancţionată şi în urmă cu două luni pentru o faptă similară.

168 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu după ce o infirmieră a venit băută la serviciu

Anchetă la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu după ce o infirmieră a venit băută la serviciu (Imagine: Raul Stef/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, Maria Gridean, infirmiera respectivă lucrează la secţia de psihiatrie, iar miercuri seară medicul de gardă al unităţii a observat că femeia era băută, astfel că a cerut ca aceasta să fie dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a i se recolta probe de sânge.

Maria Gridean a precizat că, în urma analizelor de laborator, s-a stabilit că infirmiera avea o alcoolemie de 2,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Gridean a mai spus că angajata a fost descoperită înainte să intre în tură.

Conform sursei citate, conducerea unităţii medicale a format o comisie care va analiza cazul infirmierei.

În urma incidentului, femeia a fost internată la psihiatrie, iar vineri a fost externată şi a intrat în concediu medical.

În urmă cu două luni, femeia a fost sancţionată cu reţinerea a zece la sută din salariu pe o perioadă de trei luni pentru o faptă similară, a mai spus Gridean.

Infirmiera are 45 de ani şi lucrează la SJU Târgu Jiu din 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici