ANCHETĂ la un liceu din Ploieşti, după ce un panou didactic a CĂZUT în timpul orei: Patru elevi au ajuns la spital

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Prahova a demarat, luni, o anchetă, după ce patru elevi de la Colegiul Virgil Madgearu din Ploieşti au ajuns la spital, răniţi în zona capului de un panou care a căzut peste ei în timpul unei ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

706 afișări
Imaginea articolului ANCHETĂ la un liceu din Ploieşti, după ce un panou didactic a CĂZUT în timpul orei: Patru elevi au ajuns la spital

ANCHETĂ la un liceu din Ploieşti, după ce un panou didactic a CĂZUT peste elevi în timpul orei

Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al IŞJ Prahova, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incidentul s-a petrecut, luni dimineaţă, la Colegiul Virgil Madgearu din Ploieşti, când un panou didactic pus pe perete a căzut peste patru elevi care se aflau în bancă, în timpul unei ore.

„Erau în timpul unei ore. Un panou pus pe perete, ca un tablou, fie s-a slăbit, fie s-a tăiat şurubul cu care era prins, şi a căzut. Ei (elevii – n.r.) erau în bancă. Nu sunt răniţi. Mai mult s-au speriat”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Aurel Graur.

Prima măsură luată la liceul din Ploieşti a fost aceea de a da jos toate panourile similare.

„Un reprezentant al ISJ va merge la Colegiul Virgil Madgearu să verifice dacă s-au respectat toate regulile”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISJ Prahova.

Elevii, toţi cu vârstă de 17 ani, au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie, cu răni uşoare la nivelul capului.

„I-am preluat de la Spitalul de Pediatrie şi i-am transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cu traumatisme cranio-cerebrale minore”, a declarat dr. Daniel Nicolae, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici