ANCHETĂ Ştirile ProTV - Cum arată Gara de Nord în anul 2012: Mizerie şi droguri, în văzul Poliţiei şi în apropiere de instituţii importante - VIDEO

Focar de infecţie în zona Gării de Nord, principala poartă de intrare în Capitală. Sub ochii trecătorilor şi la doi paşi de instituţii importante, zeci de oameni ai străzii îşi injectează droguri fără ca nimeni să ia vreo măsură.

2980 afișări
Imaginea articolului ANCHETĂ Ştirile ProTV - Cum arată Gara de Nord în anul 2012: Mizerie şi droguri, în văzul Poliţiei şi în apropiere de instituţii importante - VIDEO

ANCHETĂ Ştirile ProTV - Cum arată Gara de Nord în anul 2012: Mizerie şi droguri, în văzul Poliţiei şi în apropiere de instituţii importante

Zi de zi, mii de oameni trec nepăsători prin Gara de Nord, fără să ştie că în spatele acestor tineri, care-şi injectează droguri în văzul lor, se ascunde o lume înfricoşătoare. Zona reprezintă o piaţă importantă de desfacere a drogurilor din Capitală.

Kilograme de heroină ajung prin intermediari la consumatori, mulţi dintre ei oameni ai străzii, care se dau peste cap, ca să facă rost de bani pentru doză, pentru că sunt dependenţi.

Cristina povesteşte că, de faţadă, toţi sunt condusi de unul de-al lor....pe care îl numesc bossul Bruce Lee. Omul le spune cine să fure, cine să cerşească, cine se prostituează, şi tot el le împarte şi drogurile.

Fără teamă, dar şi fără să ştie că e filmat, bărbatul le prepară oamenilor străzii drogurile la doar câţiva metri de trecători şi de forţele de ordine. Ca să para credibil, îşi injectează şi el o doză. Dacă simte că e urmărit, se mută în această baracă din spatele policlinicii CFR. Acolo intră fiecare să-şi ia doza şi iese plutind.

Citeşte mai multe despre cum arată Gara de Nord în 2012 pe stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici