Video Anchetarea poliţiştilor, în paralel cu cea a crimelor de la Caracal. Fostul şef din IPJ Olt, Nicolae Alexe, AUDIAT de procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor

Fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe s-a prezentat, miercuri, la Secţia de anchetare a magistraţilor, pentru a fi audiat în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

367 afișări

Nicolae Alexe, fostul adjunct din Inspectoratul de Poliţie din Olt, este audiat, miercuri, de procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor. Alexe a refuzat să dea declaraţii la intrarea în sediul Secţiei.

Patronul firmei de pază la care

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceşanu, pentru a-i cere informaţii cu privire la o maşină. Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliţia nu a greşit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părţi.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici