Andrei a aşteptat cu familia 3 ore la coadă pentru a trece singura graniţă deschisă a Greciei

  • Andrei a aşteptat timp de trei ore să treacă vama în Grecia
  • Accesul rutier în Grecia a fost restricţionat pentru un singur punct de frontieră
  • La frontiera Kulata-Promachonas, coada s-a întins pe 6 kilometri
702 afișări

Andrei a plecat astăzi cu familia în Halkidiki şi a trecut prin singurul punct de frontieră deschis, Kulata – Promachonas. A aşteptat în maşină, cu soţia şi cei doi copii, timp de trei ore la o temperatură de 35 de grade Celsius. 

Autorităţile elene au impus de la 1 iulie completarea unui formular în urma căruia primeşti un cod unic cu care poţi intra în ţară, însă o singură graniţă are tehnologia necesară pentru verificarea acestui cod. Aşa că dacă vrei să megi în Grecia cu maşina, să ştii că până la 15 iulie, Kulata Promachonas va fi singura graniţă deschisă.

”De la zece jumate, e inadmisibil, un singur punct de control, nu se poate. Şi mai avem doi kilometri, copii nu mai pot de cald, nu mai ave apă”, a declarat Andrei.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici