Angajări la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar. Unitatea medicală caută un medic şi 16 asistenţi

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr.Carol Davila” are nevoie de specialişti şi a lansat un anunţ privind angajarea pe perioadă determinată a unui medic şi a 16 asistenţi medicali.

498 afișări
Imaginea articolului Angajări la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar. Unitatea medicală caută un medic şi 16 asistenţi

Criza COVID: Spitalul Universitar de Urgenţă Militar vrea să angajeze un medic şi 16 asistenţi

Conform anunţului, medicul trebuie să fie specialist în boli infecţioase.

„Anunţ privind angajarea fără concurs, pe perioadă determinată ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă a unui post de medic specialist (personal civil contractual) confirmat în specialitatea boli infecţioase, în cadrul Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică”, este mesajul reprezentanţilor spitalului bucureştean.

De asemenea, unitatea are nevoie de 16 asistenţi medicali pentru Spitalul Militar de Campanie. Aceştia vor lucra în Secţia Boli Infecţioase COVID

„Spitalul Militar de Campanie de nivel ROL 2 COVID 19 stat anexă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr.Carol Davila” angajează fără concurs, pe perioadă determinată ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă, un număr de 16 posturi vacante de asistent medical debutant (studii postliceale) – grad profesional “asistent medical debutant” – specialitatea medicină generală, în cadrul Secţiei Boli Infecţioase COVID 19”, mai scrie în anunţul de angajare.

Anunţurile de angajare au fost publicate vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici