Angajat al Complexului Energetic Hunedoara, mutilat de câini. Bărbatul în stare gravă, plimbat prin spitale dintr-un motiv uluitor

  • Un angajat al Complexului Energetic Hunedoara a ajuns, marţi, în stare gravă la spital
  • Bărbatul a fost atacat de câini în curtea fabricii
  • Acesta a fost dus la Timişoara, pentru că în Hunedoara nu au deloc ser antirabic
1628 afișări
Imaginea articolului Angajat al Complexului Energetic Hunedoara, mutilat de câini. Bărbatul în stare gravă, plimbat prin spitale dintr-un motiv uluitor

Sursa FOTO: Profimedia

Acesta a ajuns în stare gravă la spital după ce, în timp ce era în curtea unităţii, a fost atacat de maidanezi şi muşcat pe aproape tot corpul.

„Era impiegat de mişcare, a fost atacat de o haită de câini şi a fost mutilat, la Preparaţia Coroieşti, în Valea Jiului. În primă fază a fost trimis la spital, la Vulcan, de acolo la Petroşani şi pe urmă a fost transferat, pentru că în judeţ nu mai este ser antirabic. L-au atacat peste tot, inclusiv o parte din ureche i-au smuls-o, în curtea Preparaţiei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.

Potrivit acestuia, Complexul Energetic Hunedoara a făcut, de-a lungul anilor, mai multe adrese către autorităţi ca să scape de haitele de câini, dar nu s-a făcut niciodată nimic.

Bărbatul a fost transferat la Timişoara, întrucât în judeţul Hunedoara lipseşte serul antirabic.

„Este în drum spre spitalul din Timişoara. Era la serviciu, la Preparaţia Coroieşti, este angajat al Complexului Energetic Hunedoara, era impiegat de mişcare. Acolo noi avem o problemă şi cu paza, câinii nu ştiu problema cui sunt, pentru câinii vagabonzi de pe strada unui oraş nu ştiu a cui este responsabilitatea, dar cu siguranţă nu a noastră. S-a întâmplat în perimetrul unităţii, la Vulcan”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Darius Cîmpean, preşedintele Sindicatului ”Muntele”, din partea Complexului Energetic Hunedoara.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Vulcan efectuează cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă (marţi dimineaţă-n.r.). Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici