Angajat al Minei Lupeni, găsit spânzurat în atelierul în care lucra

Un angajat al Minei Lupeni a fost găsit spânzurat, luni dimineaţă, în atelierul mecanicilor de locomotivă în care lucra, bărbatul lăsând un bilet pe care era notat doar numărul de telefon al familiei.

214 afișări
Imaginea articolului Angajat al Minei Lupeni, găsit spânzurat în atelierul în care lucra

Angajat al Minei Lupeni, găsit spânzurat în atelierul în care lucra (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit conducerii Societăţii Naţionale a Huilei (SNH) din Petroşani, societate căreia îi este subordonată Mina Lupeni, în atelierul mecanicilor de locomotivă a fost găsit spânzurat un angajat.

"Primele constatări la locul incidentului indică faptul că este vorba despre sinucidere", se arată într-un comunicat de presă transmis de SNH.

Directorul Minei Lupeni, Sorin Sandu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost găsit de către un coleg de serviciu care a venit luni dimineaţă la program.

Potrivit acestuia, primele indicii arată că bărbatul s-a spânzurat în atelier, încă de sâmbătă. Lângă bărbat a fost găsit un bilet pe care era notat doar numărul de telefon al familiei.

Sorin Sandu a precizat că bărbatul nu a fost pontat la serviciu în ziua de sâmbătă.

Bărbatul, Attila Eke, avea 43 de ani, era lăcătuş şi avea o vechime de 25 de ani şi nouă luni la Mina Lupeni. Bărbatul era divorţat şi avea un copil minor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici