Angajat al Penitenciarului Poarta Albă, prins când îşi transporta bunicul încătuşat în portbagaj

Un angajat al Penitenciarului Poarta Albă din judeţul Constanţa este cercetat penal după ce a fost prins de poliţişti în timp ce-şi transporta bunicul de 71 de ani, încătuşat, în portbagajul maşinii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15432 afișări
Imaginea articolului Angajat al Penitenciarului Poarta Albă, prins când îşi transporta bunicul încătuşat în portbagaj

Angajat al Penitenciarului Poarta Albă, prins când îşi transporta bunicul încătuşat în portbagaj

Potrivit anchetatorilor, a fost semnalat prin apel la 112 faptul că un bătrân în vârstă de 71 de ani, din comuna constănţeană Topalu, a fost agresat în locuinţă de către nepot care, după ce l-a lovit, l-a încătuşat, l-a băgat în portbagajul maşinii şi a plecat.

După ce a fost urmărit de poliţişti, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost oprit pe DN 2 A, între localităţile Crucea şi Stupina. Oamenii legii l-au găsit pe bătrân, încătuşat, în portbagajul maşinii.

Tânărul a refuzat să coopereze cu poliţiştii şi nu a vrut să declare nimic, astfel că deocamdată nu se ştie de ce a acţionat în acest fel.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se preleva probe biologice. La spital a ajuns şi bătrânul, care a suferit mai multe traumatisme şi echimoze, dar, după acordarea de îngrijiri medicale, el a refuzat internarea.

Agresorul este agent principal la Penitenciarul Poarta Albă, iar reprezentanţii instituţiei spun că acesta s-a prezentat vineri la unitate, dar, în jurul orei 10.00, a fost trimis acasă de către şeful direct pentru că ar fi avut un „comportament inadecvat serviciului”.

Conducerea instituţiei a deschis o anchetă internă şi aşteaptă şi rezultatele cercetărilor efectuate de poliţişti.

Angajatul Penitenciarului este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţări, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate.

Citeşte şi: Video Dragomir

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici